ULMA Packaging lanceert revolutionaire technologie voor de productie van kruiden en sla
GH nv

ULMA Packaging lanceert revolutionaire technologie voor de productie van kruiden en sla

Ulma Packaging lanceert een radicaal nieuw verticaal vul- en lassysteem (VFFS) dat het verpakkingsproces van verse kruiden en sla transformeert door productietijd en manuele interventie te reduceren en geld te besparen. De gepatenteerde VTI640 V VFFS mac

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Ulma Packaging lanceert een radicaal nieuw verticaal vul- en lassysteem (VFFS) dat het verpakkingsproces van verse kruiden en sla transformeert door productietijd en manuele interventie te reduceren en geld te besparen.

De gepatenteerde VTI640 V VFFS machine trekt het product met snelheid naar de bodem van de zakverpakking (met lucht) alvorens het te lassen. Het product blijft perfect intact tijdens dit proces terwijl bij conventionele verpakkingsmachines de kruiden soms beschadigd kunnen worden doordat het product onvoorzichtig wordt behandeld of doordat het geblokkeerd zit in de vormbuis.

Deze innovatieve machine, die een uitzonderlijke snelle pay back heeft, heeft nu al een impact in de AGF-sector. Dit nieuwe design betekent een goedkoop alternatief voor ultrasonic sealing, omdat het product lager in de zak zit en dus verder weg van het lasgebied.

Niet alleen is Ulma gekend voor het aanleveren van all-round verpakkingsoplossingen, ook bieden we een goede service na verkoop die de klant gemoedsrust geeft omdat de productielijnen effectief worden onderhouden en de zaken vlot en efficiënt lopen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top